Telefoanele mobile iPhone sunt printre cele mai sensibile la capitolul protectie, in mod special al ecranului acestuia. Intrucat ecranul unui telefon iPhone este calea principala prin care navighezi prin meniul telefonului si accesezi optiunile acestuia, nu este de mirare ca majoritatea huselor pentru telefoanele mobile iPhone se concentreaza pe asigurarea acestei zone si oferirea de protectie suplimentara.

Odata cu trecerea timpului si, implicit, o sensibilizare mai mare a aspectului telefonului iPhone, grosimea telefonului a scazut si suprafata ecranului a crescut impreuna cu dimensiunea acestuia. Desi ultimile modele de iPhone cauta sa compenseze aceasta lipsa de protectie a telefonului, confectionand ecrane din sticla, pentru unii indivizi acest lucru nu este de ajuns.

Asadar, cand stii ca esti o persoana care scapa telefonul pe jos, mai bine sa iti cumperi o husa pentru a asigura o protectie de durata si adecvata ecranului si telefonului, in general, decat sa fii nevoit sa inlocuiesti complet ecranul telefonului, sau poate chiar sa inlocuiesti complet telefonul iPhone.

Odata ce ti-ai cumparat o husa iPhone, vei incepe sa o intretii incat stii ca este singurul lucru care iti protejeaza telefonul tau de socuri si zgarieturi, si deci iti protejeaza bugetul tau. Daca alegi sa nu iti intretii husa silicon iPhone, risti ca aceasta sa isi piarda din calitatile sale si deci sa ofere o protectie limitata telefonului.

Va oferim cateva sfaturi pentru a va ajuta in intretinerea husei iPhone in cele ce urmeaza. Intai, dupa ce ti-ai achizitionat o husa iPhone, nu te baza pe faptul ca este noua si nu necesita sa ai grija de ea. In schimb, poti sa petreci 5 minute pe zi sa scoti telefonul din husa si sa stergi cu o carpa umezita putin husa atat pe interiorul acesteia cat si pe exteriorul acesteia.

Astfel, te vei asigura ca extinzi perioada de viata a husei si, implicit, a telefonului tau. Al doilea sfat este legat de manevrarea telefonului in general, este de evitat sa tii telefonul cu fata in jos, asta doar in cazul in care husa ta nu este prevazuta cu protectie suplimentara asupra ecranului telefonului, si sa nu izbesti sau trantesti telefonul, indiferent de materialul din care este construita husa. Desi poate ca husa ta depaseste standardele militare in ceea ce priveste rezistenta la socuri, ea nu asigura faptul ca dupa loviri repetate aceasta inca mai poate face fata.

Al treilea sfat tine tot de manevrarea telefonului, si anume sa evitati sa scoateti telefonul din husa la repezeala, intrucat puteti sa afectati integritatea telefonului si a husei, ci alegeti sa scoateti cu calm telefonul din husa. Un alt sfat legat de intretinerea husei iPhone este sa aveti grija unde va tineti telefonul, intrucat expunerea la soare si la umezeala prelungita este garantat ca va avea efecte grave asupra uzurii husei si a telefonului.

Leave a Reply