Indiferent ca locuiti la bloc sau la casa, este foarte important sa aveti cateva scule si unelte pe care sa le folositi la nevoie. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre sculele electrice dar si cateva scule de mana pe care trebuie neaparat sa le aveti acasa.

Scule de mana

Surubelnita este fara doar si poate o mica scula de mana care nu trebuie sa lipseasca din locuinta dvs. Aceasta poate fi folosita in foarte multe scopuri, cand insurubati si desurubati suruburi.

Patentul este o alta scula de mana care nu trebuie sa va lipseasca din casa. Acesta poate fi utilizat in diferite scopuri, puteti taia de exemplu cu el sarma subtire, puteti insuruba sau desuruba anumite suruburi, etc.

Ciocanul este o alta scula de mana care nu trebuie sa va lipseasca din casa. Acesta este una din uneltele indispensabile folosite de om – in fiecare gospodarie se gaseste cel putin un ciocan.

Si chiar in domeniul cel mai hi-tech se folosesc ciocane: astronautii in spatiu au intotdeauna ciocane in inzestrare, si sunt cunoscute cazuri in care unele lucrari si reparaturi in spatiu au fost efectuate cu ciocanul.

Ruleta este un alt instrument de mana care nu trebuie sa va lipseasca din casa. Puteti sa folositi ruleta pentru a face anumite masuratori. De exemplu, puteti masura anumite suprafete, anumite corpuri de mobilier, puteti face masuratori pentru a stii ce dimensiuni trebuie sa aiba viitorul dvs. dulap, etc.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de scule de mana de care aveti nevoie acasa. Aveti insa nevoie si de cateva scule electrice, pe care le puteti folosi in diferite activitati. Iata cateva dintre acestea.

Instrumentele rotative sunt unul dintre cele mai versatile instrumente pe care omul le-a creat vreodata, cel putin pentru utilizari si proiecte mai mici. Acestea vin cu atasamente mai mult decat suficiente (la fel ca mai multe instrumente), unele marci oferind chiar si pachete de pana la 100+ accesorii simultan.

Acestea sunt un instrument electric portabil cu varfuri rotative care se roteste la un ritm mare. Sunt de dimensiuni super compacte, capabile sa calatoreasca cu usurinta sau sa fie depozitate frumos pe un banc sau un raft.

Puterea incarcata in aceste dispozitive mici este foarte utila pentru o gama larga de indivizi pe taramul instrumentelor.

Utilizarile sunt foarte versatile, preferate pentru slefuire, cioplire cioturi, tamponare, lustruire, gravura, suprafete metalice stralucitoare si multe altele.

Am vazut ca sunt folosite intr-o serie de diverse setari, de la garaje la saloane pentru unghii. Fisierele atasate pe care le puteti cumpara sunt interminabile, vazand o utilizare pentru majoritatea oricui de-a lungul vietii.

Surubelnita electrica reprezinta de-asemenea o necesitate pentru orice locuinta. Aceste scule electrice sunt proiectate sa functioneze la un ritm mai mic decat exercitiile de alimentare tipice.

Cu toate acestea, acestea au mai mult cuplu decat burghiele, oferind capacitatea pentru mai multa putere, cum ar fi suruburile de gaurire in materiale fara a fi nevoie sa facem nici o pre-perforare.

Modelele solide vor oferi limitatori de cuplu si vor permite setarea unui cuplu maxim pentru a salva capul surubului sau orice greseala de prindere.

O cheie de impact este o alta unealta necesara pentru acasa, iar aceasta actioneaza ca si de asemenea este cunoscuta sub numele de chei de aer, pistoale de aer, pistoale de cuplu, impacturi si multe altele, care actioneaza ca o simpla cheie cu priza.

Aceasta ofera o cantitate foarte mare de cuplu cu efort redus de catre utilizator. Utilizarea poate fi oricand ai nevoie de o lucrare cheie, dar nu vrei sa folosesti acele maini pretioase ale tale. Uneori, acea piulita este prea stransa sau poate ca surubul este decupat si o cheie normala nu poate fi utilizata in aceasta aplicatie.

Polizorul unghiular este o alta unealta care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta, dat fiind faptul ca poate fi utilizat pentru a taia diferite materiale, dar si pentru a slefui suprafete, etc.

Leave a Reply