Sculele si uneltele sunt necesare pentru toata lumea, pentru ca nu se stie niciodata cand este nevoie de utilizarea acestora pentru realizarea diferitelor reparatii, sau pentru a realiza diferite lucrari.

Surubelnitele manuale dar si cele electrice sunt necesare pentru a strange sau pentru a destrange suruburi, asa ca acestea nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta si din nici o gospodarie. Se pot gasi surubelnite cu capul stea sau surubelnite normale.

O trusa de chei fixe, o trusa de chei tubulare si o trusa de chei inelare cu siguranta nu ar fi in plus in nici o locuinta. Nu trebuie sa fiti mester pentru a folosi aceste chei.

Un ciocan, un cleste sau un patent sunt deasemenea alte scule de mana de care puteti avea nevoie in viata de zi cu zi, fie cand reparati cate ceva pe langa casa, fie din diferite alte motive.

Un metru sau o ruleta deasemenea sunt necesare, insa exista si alte scule de mana de care puteti avea nevoie mai mult sau mai putin.

Masinile de gaurit sunt si ele necesare intr-o gospodarie, dat fiind faptul ca mesterii si nu numai, le pot folosi atunci cand au nevoie sa lucreze ceva pe langa casa, sau si atunci cand isi izoleaza locuinta, plus in diferite alte activitati.

Masina de gaurit RT-ID 65, 650W este ideala in acest caz. Printre caracteristicile sale putem enumera turatia de mers in gol cuprinsa intre 0 si 3000 pe minut, dar si puterea de 650 W. O asemenea unealta electrica este mai mult decat suficienta pentru cei care folosesc masina de gaurit ocazional.

Deasemenea, polizoarele unghiulare (pe care le cunoastem sub denumirea de flex) sunt necesare intr-o locuinta sau intr-o gospodarie, atat pentru taierea cat si pentru slefuirea unor diferite suprafete.

Cei care isi doresc un flex pentru acasa, se pot orienta spre scule si unelte profesionale Einhall pentru a-si alege unealta perfecta. Polizorul unghiular TE-AG 125 CE, 125 mm, 1100 W poate fi ideal pentru orice gospodarie. Acesta are puterea de 1100 W, poate suporta discuri care au diametrul de 125 mm, si are intre 3000 si 11.000 de rotatii pe minut.

Einhell Ciocan rotopercutor RT-RH 32,1250W este deasemenea o unealta ideala pentru orice gospodarie. Aceasta unealta electrica are o putere de 1250 W, are o putere de 850 RPM, este prevazuta cu mandrina SDS plus, si cantareste doar 6.05 kg.

Asadar, acestea sunt toate scule si unelte de care puteti avea nevoie acasa, pentru a efectua diferite reparatii sau pentru a le folosi in diferite aplicatii. Din fericire insa, toate acestea pot fi gasite la Vexio, asa ca nu va mai trebui sa pierdeti timpul pe la magazinele din oras, unde cel mai probabil aceste scule si unelte au si preturi mari.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest magazin online si sa va cautati sculele sau uneltele pe care le veti adauga in cosul de cumparaturi, apoi va trebui sa finalizati comanda, iar in cel mai scurt timp veti primi produsele acasa.

Leave a Reply