Telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, mai ales modelele lansate recent, au niste preturi foarte mari si nu sunt accesibile pentru oricine. De exemplu, Iphone 11 Pro costa in jur de 60.000 de lei, care este un pret mare, tocmai de aceea persoanele care nu si-l permit renunta la ideea de a-l mai cumpara si se gandesc sa isi cumpere un alt model, pe care si-l permit. Dar nu vor sa ia in considerare varianta de a-l cumpara resigilat pentru ca se tem ca vor primi in cutie un telefon spart sau nefunctional si au cheltuit banii aiurea si acum vor fi nevoiti sa cheltuiasca alti bani pentru reparatii. Dar acest lucru nu este posibil si pentru a lamuri ce inseamna un telefon resigilat, pentru a scapa de acea teama si pentru a schimba aceasta impresie a multor persoane, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

O persoana isi cumpara un telefon si sa presupunem ca este un Iphone 6S. Aceasta il foloseste pentru o perioada scurta de timp, dar isi da seama ca nu ii place, ca avea alte asteptari sau multe alte motive. Are dreptul sa il returneze in perioada maxima de 30 de zile. Dar inainte de a se accepta returul se verifica sa se vada in ce stare se afla telefonul si daca nu se afla intr-o stare buna, returul nu va fi acceptat pentru ca nu se mai poate scoate la vanzare un telefon intr-o stare proasta. Dar daca telefonul este intr-o stare buna, se va expune la vanzare cu un pret mai mic decat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Deci, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 6S, iar acei 200-300 de lei sunt cei care iti lipsesc din buget pentru a-l cumpara nou, poti macar sa te gandesti sa il cumperi resigilat, pentru ca el nu va fi nici stricat, nici spart, astfel incat sa fie nevoie de o schimbare a display-ului la Iphone 6S, pe care sa mai cheltuiesti alta suma mare de bani. Este imposibil, pentru ca inainte de returnare se verifica telefonul, iar daca nu este in regula returul nu se accepta. 

Multe persoane atunci cand vad ca un singur telefon este mai ieftin decat celelalte din acelasi model se gandesc ca acel model are vreo problema si ca este redus pentru a se vinde mai repede, dar de fapt el este resigilat. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada maxima de 30 de zile, apoi l-a returnat din diverse motive si s-a expus la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva, nu un telefon stricat sau spart. 

Leave a Reply