Duminica viitoare pe date de 8 Mai Baimarenii isi vor alege primarul. Orasul e impanzit de reclame si afise electorale gen Votati-ma pe mine , eu gandesc mai bine, eu sunt ala care pune suflet, daca ma alegeti pe mine vom avea Baloane cu aer cald in baia mare, altii promit luna de pe cer, fiecare dupa “buget”. Mai sa fie e prima datata cand pot vota si ma intreb daca are rost sa ma duc la vot, daca am ce vota. Ce-i drept ca nu sunt nici bine documentat de fiecare persoana in parte ce si cum, care a facut mai multe care nu dar daca privim in ansamblu Democratia din romania cam toti is la fel. Toti promit ca fac de toate si se fac putine.

Surprinzatoru modul in care au alesi sa isi faca reclama fiecare. Cel mai inteligent dintre ei mi se pare Vasile Vlasin care a ales afise mari si putine aici putand caracteriza ca e tipul de om care merge pe calitate si nu pe cantitate. Ficare care va trece prin fata Hotelului Mara poate observa cu usurinta ” Vasile Vlasin” si deasemenea si in alte locatii ale orasului. Restu au ales ba in statii de autobus, din nou o idee foarte buna iar unul dintre ei pe stalpi.

Acuma ce sa zic nu vreau sa influentez pe nimeni asa ca nu voi spune public cu cine votez deoarece nu tin cu nici un partid .Ce pot sa spun ca poate pe viitor voi candida eu 🙂 ) sper sa ma votati .

Leave a Reply