Daca femeile au nevoie de un intreg dulap pentru a-si depozita toate accesoriile pe care le detin, barbatii se pot rezuma la un singur sertar pentru accesoriile lor.

Cu cat sunt mai putine accesorii purtate, cu atat ar trebui pus mai mult pret pe ele. Ceasul, portofelul, telefonul si cheile sunt singurele obiecte fara de care un barbat nu iese din casa.

Noi consideram ca acestea ar trebui sa fie de o calitate semnificativa, iar de aceea am realizat acest articol despre portofele din piele naturala in care vom vorbi despre importanta portofelului pentru un barbat dar si in care vom oferi sfaturi despre cum se alege un portofel de calitate.

Portofelul, o achizitie ce nu trebuie ignorata

Asa cum spuneam, un barbat are putine accesorii pe care le poarta zilnic. Iar cel mai intalnit accesoriu la un barbat este cu siguranta portofelul.

De cele mai multe ori este purtat zilnic, deoarece in el sunt depozitate cele mai importante acte, banii dar si cardurile bancare. Din acest motiv importanta sa nu poate fi contestata.

Un barbat isi cumpara un portofel o data la 2-3 ani, sau chiar mai mult. Portofelul reprezinta adesea si obiectul unui cadou pe care il oferim unei persoane dragi.

Din aceste motive ar trebui punem pret pe calitatea portofelului atunci cand cautam un astfel de accesoriu. Daca femeile isi cumpara cate un portofel nou in functie de ocazie sau de trendurile de moda, barbatii isi cumpara unul si bun.

Iar cel cumparat ar trebui sa fie cat mai rezistent, astfel incat sa ne putem bucura de el o perioada cat mai indelungata de timp.

La capitolul calitate nu incape indoiala: ar trebui sa alegi un portofel din piele naturala!

Cand alegi portofelul, tine cont de marimea sa

Da, in cazul portofelelor trebuie sa pui accent pe dimensiuni.

Dimensiunile portofelului sunt importante din doua puncte de vedere:

  • Spatiul pentru depozitare: cate carduri bancare ai? Cati bani vei tine in portofel? Ce acte vei purta mereu in el? Ai nevoie de compartimente si pentru alte lucruri? Raspunzand la aceste intrebari vei putea stabili daca portofelul pe care il cumperi trebuie sa fie mare sau nu.
  • Cat de mari sunt buzunarele tale? De cele mai multe ori, portofelul este purtat in buzunar. Daca de regula nu porti haine cu prea multe buzunare, atunci ar trebui sa te orientezi catre un portofel de dimensiuni reduse, pentru a-i putea gasi locul cu usurinta. Un portofel mare intr-un buzunar mic iti poate strica intregul look.

Design – un portofel simplu sau cu personalitate?

Asa cum bine stii, chiar si portofele pot fi grupate pe categorii in functie de stilul si designul lor. Exista portofelele clasice, bi-fold, dar si portofele cu multe compartimente precum cele tri-fold. De asemenea, exista portofele slim dar si portofele de tip port-card.

Fiecare tip de portofel are avantajele si dezavantajele sale, insa alegerea o vei face tinand cont de propriile preferinte dar si de necesitati.

Tine cont de sfaturile prezentate in acest articol si nu ai cum sa dai gres atunci cand iti alegi portofelul!

Leave a Reply