Anul acesta campania de SEO mi-a dat mari batai de cap pentru ca se impune tot mai des folosirea unor instrumente destul de complexe pentru SEO.

Avand in vedere acest aspect este foarte important de tinut minte faptul ca cele mai multe tool-uri seo sunt scumpe daca sunt cumparate individual insa pot fi destul de ieftine in momentul in care sunt cumparate sub forma de unelte seo ieftine.

Avand in vedere acest aspect noi am gasit abonamentul mentionat si avem pret constant nelimitat pe viata. Daca vrei sa obtii un pret bun trebuie sa te grabesti pentru ca pretul creste pe masura ce locurile se ocupa. Iata la ce va ajuta Raventools:

Identificati problemele din Instrumentele Google pentru webmasteri sau Google Analytics

Instrumentele Raven se integreaza cu Instrumentele Google pentru webmasteri, care afiseaza toate problemele pe care le gaseste Google cand acceseaza cu crawlere site-ul web.

Desi puteti sa accesati Instrumentele Google pentru webmasteri pentru a vedea problemele dvs., este mult mai probabil sa aveti in vedere problemele atunci cand informatiile sunt disponibile intr-un instrument pe care il utilizati zilnic.

De asemenea, se integreaza cu Google Analytics si rezuma cele mai relevante informatii.

Monitorizati si interactionati pe mediile sociale

Prin toate componentele SEO, va puteti asigura ca site-ul dvs. este configurat pentru a obtine in mod natural traficul de la Google. Cu toate acestea, mass-media sociale joaca, de asemenea, un rol foarte important si trebuie sa va asigurati ca veti distribui continutul dvs. pe canalele de social media.

Raven accepta LinkedIn, Facebook, Twitter si YouTube. Pe langa partajarea continutului, ofera o serie de rapoarte de analiza:

Creati si optimizati continutul blogului dvs.

In Raven, puteti crea continutul blogului dvs. si apoi il puteti publica in WordPress. Inainte de a publica, puteti rula o analiza SEO utilizand instrumentul incorporat, Scribe.

Scribe va va spune cat de bine este postul optimizat si acorda un punctaj intre 1 si  100. Pe masura ce optimizati mai mult continutul, puteti mari scorul. Acest lucru este util in special daca nu sunteti familiarizat cu SEO.

Gestionati campaniile publicitare

Puteti crea si gestiona campaniile dvs. de publicitate Google direct in Raven Tools. Creati campanii, grupuri de anunturi si anunturi si monitorizati performanta.

Rulati unele rapoarte

Exista optiuni puternice de raportare in cadrul instrumentelor Raven. Specificati continutul dorit din modulele afisate in partea stanga a paginii, apoi adaugati orice text suplimentar pentru fiecare sectiune si faceti clic pe “executati”.

Fiecare optiune de meniu din partea stanga poate fi extinsa si, de acolo, exista o buna selectie de optiuni pentru datele pe care le puteti adauga in raport.

Facilitatea de raportare este foarte puternica si flexibila si, odata ce construiti rapoartele, le puteti salva ca sabloane, astfel incat sa le puteti relua in viitor.

Instrumentele Raven sunt un instrument foarte util si util, care ofera peste 30 de instrumente sub o singura platforma. Avand o multime de caracteristici diferite intr-o singura platforma economiseste mult timp si, de asemenea, face mai usor lucrul pentru a produce rapoarte mai bune.

Leave a Reply