Vine safarsitul lumii ! In deschiderea concertului de sfarsitul lumii va canta nimeni altul decat Stefaaaan Banica Jr. urmat de artisti de valoare ca , Alex Velea , Smiley , Delia si Fratii Petreus ! Vom avea si foc de artificii si premii surpriza pe lumea cealalta !

La cererea mare a publicului sfarsitul lumii v-a veni de doua ori !

Daca nu anul acesta, poate anul viitor sau poate peste doi ani sau peste trei . Specialistii is specialisti, daca ei spun ca vine sfarsitul lumii atunci ii credem pe cuvant .

Glumeam. Citeam azi pe ProTV ca in doua luni vom intra in “Intunericul galactic” , prevestit de Oracolul din Shambala. Pe 21 Decembrie 2012 Pamantu va intra intr-o zona de “energie zero”

“Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse”, a scris calugarul.

Bun si acuma stau si rad . Va amintiti ca si anul trecu au pornit tot felu de “profeti” campanii cu sfarsitul lumii si au convins oamenii sa isi vanda casele si averea sa doneze bani la saraci sa cumpre carti ,ca de maine vine sf. lumii . Si tzeapa n-a venit . Oare ce fac acum acei oameni ? 🙂 ))

Pana la urma cred ca o sa ma gandesc mai serios la ideea de a imi face un buncar in caz de dezastra naturale si sfarsitu lumii.

Leave a Reply