Sistemele de navigatie pentru autoturisme au foarte mult succes printre soferi. Acestea sunt de mare ajutor in trafic, dar si in parcare. Pot fi folosite similar cu telefonul mobil, dispun de o multime de functii si sunt utile in permanenta.

Pe langa clasicul GPS pe care il poti alege in functie de preferinte, mai ai de ales si dintr-o multime de aplicatii. Descopera gama larga de navigatii cu Android pentru un sofat mai relaxant si toate beneficiile acestora!

Online poti comanda o navigatie care dispune de sistemul de operare Android si care poate fi folosita la fel ca si telefonul. Prin intermediul ei poti descarca aplicatiile favorite din magazinul digital, poti prelua si initia apeluri, poti verifica notificarile de pe retelele de socializare, poti viziona filme sau seriale si clipurile favorite din aplicatiile de streaming.

Toate navigatiile dispun de suficiente functii pentru a le folosi cat mai avantajos, asadar poti comanda una de pe site-ul navigatiiandroid.ro.

Modelele de navigatii se potrivesc la o mare parte dintre producatorii cunoscuti si mai putin cunoscuti. Pentru a gasi cu exactitate navigatia potrivita, alege marca si modelul autoturismului tau, apoi modelul dispozitivului. Ai ocazia de a comanda online navigatie Golf 5 pentru o experienta cat mai placuta atunci cand conduci! Toate dispozitivele se integreaza perfect in bord, fara sa fie necesare modificari la instalatia electrica.

Conecteaza-te cu telefonul la navigatie pentru o experienta unica!

Chiar daca sistemul de operare al navigatiilor este unul Android, acest lucru nu impiedica utilizatorii de iOS sa se conecteze la aceasta. Prin Bluetooth, Wi-Fi sau MirrorLink orice alt smartphone se poate conecta la navigatie.

Aceste dispozitive au ecran tactil, ceea ce le face si mai usor de utilizat. Atunci cand iti doresti sa preiei sau sa initiezi apeluri, o poti face cu doar o simpla atingere de ecran. Sincronizeaza lista contactelor din telefonul tau si vei putea cu usurinta sa faci acest lucru. In acest fel esti mult mai atent la drum, ai ocazia de a comunica prin apeluri cu cei dragi si eviti amenzile usturatoare pentru folosirea telefonului.

Daca poti utiliza navigatia la fel ca si pe telefonul mobil, acest lucru inseamna ca te poti bucura si de aplicatiile favorite. Ai ocazia de a descarca orice aplicatie doresti, de la cele de GPS, pana la aplicatii de streaming sau retele de socializare. Navigatiile iti ofera posibilitatea de a verifica notificarile de pe Facebook, Instagram, Whatsapp si asa mai departe.

Meniu disponibil in peste 60 de limbi

Navigatiile au devenit din ce in ce mai simplu de folosit, iar meniurile lor sunt disponibile in mai multe limbi. Printre cele 60 de limbi de la navigatiile de pe site-ul navigatiiandroid.ro se numara si limba romana. Practic iti va fi foarte usor sa le accesezi si optimizezi dupa bunul plac.

Dispozitivele vin alaturi de un manual de utilizare, care iti permite sa te obisnuiesti cu meniul inainte de a-l invata complet. Toate aceste beneficii si multe altele se pot afla chiar in bordul masinii tale!

Leave a Reply