Multi dintre soferi sunt obisnuiti sa mearga la service doar atunci cand masina lor are o problema. Mai mult, unii nu se grabesc nici cand masina lor da semne evidente de oboseala, nu putine fiind cazurile in care acestia raman pur si simplu cu masina in drum.

Exceptand reviziile periodice, unde multi se prezinta de nevoie la service pentru schimbarea uleiului de motor, spre exemplu, sunt si cazuri in care verificarile trebuie facute la un anumit numar de kilometri parcursi, chiar fara ca masina ta sa iti prezinte vreun simptom sau vreo defectiune. Piesenoi.ro vine astfel in sprijinul tau, atunci cand simti nevoia unui suflu nou pentru masina ta.

Una dintre cele mai sensibile componente ale unui autoturism este sistemul de distributie. Chiar si la masinile noi, daca acestea sunt conduse defectuos, kitul de distributie se poate uza dupa cativa ani, asfel ca schimbarea lui nu ar trebui sa te mire prea mult. In cazul masinilor second-hand insa, schimbarea kitului de distributie este aproape o regula la momentul achizitionarii, mai ales ca nu stii cati kilometri reali a facut fostul proprietar cu ea.

Acest lucru nu trebuie sa te sperie insa, cata vreme ai acum un magazin online de piese auto noi, pe care le poti comanda direct de acasa ori de pe telefonul mobil, direct din service. Daca intri pe piesenoi.ro, vei avea la dispozitie o gama completa de kituri de distributie, de la cele mai uzuale marci auto intalnite in tara noastra. Astfel, poti achizitiona fie setul complet, fie doar anumite componente, precum cureaua de distributie au rolele intinzatoare.

Mecanicii auto recomanda insa mai intotdeauna inlocuirea cu piese auto noi, aceasta insemnand kitul complet de distributie, mai ales ca manopera pentru schimbarea acestuia nu difera mult fata de schimbarea unei singure componente din kit.

In acest caz, trebuie precizat ca www.piesenoi.ro ofera factura si garantie pentru piesele comercializate, astfel incat poti fi sigur ca, un numar de ani sau de kilometri nu vei mai avea nevoie de alte reparatii pe acest segment.

Daca este sa vorbim despre kiturile de distributie, se stie ca, in principiu, acestea au o durata de viata de pana la 50-60 de mii de kilometri, iar in cazul distributiei pe lant, aceasta poate fi chiar pe viata. Lucrurile se schimba insa mult in cazul unei masini super-uzate, dar si in conditii de condus defectuos si de trafic desfasurat exclusiv in mediul urban, unde uzura creste.

Leave a Reply