Fără îndoială că încă din cele mai vechi timpuri, unul dintre cele mai populare simboluri ale iubirii – și bineînțeles unul dintre cele mai importante – este inelul de logodnă. Acesta reprezintă promisiunea de căsătorie pe care o face un bărbat față de femeia pe care o iubește.

Cu toate că unii consideră că inelul reprezintă doar o convenție socială, în multe contexte culturale, inelul de logodnă a fost și va rămâne fundamentul pe care se întemeiază multe căsnicii de durată.

Inelul de logodnă, cheia către portalul magic al iubirii

Obiceiul de a poziționa inelul pe al patrulea deget de la mâna stângă provine de pe vremea Egiptului Antic, atunci când unele surse consemnau că acesta are o conexiune puternică cu inima, datorită Venei Amoris.

Orice femeie visează încă din copilărie la ziua nunții și bineînțeles, își dorește să primească de la iubitul ei o dovadă de iubire – un inel frumos de logodnă pe care să-l admire toate prietenele ei!

Nu mărimea contează, ci caratele!

De-a lungul timpului, industria bijuteriilor a avut o evoluție remarcabilă, așadar, pe piață, la ora actuală, există o gamă cât mai variată de inele la prețuri pentru toate buzunarele.

Dacă îți dorești să faci o alegere impresionantă, poți opta pentru un inel de logodnă din aur galben de 14k sau de 18k și o vei surprinde cu adevărat!

În fond, nu este o regulă că toate femeile își doresc inele cu pietre prețioase cu dimensiuni mari, ci de multe ori, semnificativ este gestul și momentul care trebuie să fie unul cât mai special.

Spune-mi ce fată iubești ca să-ți spun ce inel să-i oferi

În primul rând, este important să-ți aloci un timp bine definit pentru a alege tipul de inel pe care să-l oferi iubitei tale. Dacă te trezești pe ultima sută de metri s-ar putea să nu găsești inelul potrivit și vei avea parte de neplăceri! De aceea, pentru a evita aceste probleme, se recomandă să iei în calcul anumite aspecte în ceea ce privește procesul de selecție precum:

  • Personalitatea iubitei. Unul dintre factorii cei mai importanți îl constituie alegerea unui inel de logodnă care să fie în raport cu personalitatea pe care o are iubita ta. Fără îndoială că ar trebui să alegi o bijuterie care să i se potrivească și pe care să o poarte cu drag.
  • Fără doar și poate, modelul inelului este cel mai important, iar aspecte precum originalitatea, unicitatea și autenticitatea sunt esențiale când vine vorba de a face alegerea potrivită. Dacă dorești să o surprinzi în adevăratul sens al cuvântului, îți poți folosi imaginația și creativitatea și poți opta pentru un design personalizat.

De altfel, echipa de la E-ring vine în sprijinul tău, oferindu-ți o mână de ajutor pentru a alege un design personalizat al inelului. Poți realiza un desen care să întruchipeze inelul de aur sau de argint, depinzând de materialul din care dorești să fie confecționat acesta, ulterior le poți trimite schița, iar dacă vei fi încântat de prezentarea 3 D a bijuteriei, vei primi în scurt timp, produsul finit, bineînțeles. Pentru mai multe informații și pentru a vedea mai multe modele de inele, accesează e-ring.ro