Cea mai buna idee pe care ai putea sa o ai in momentul in care esti o persoana careia ii place sa piarda timpul la calculator, ar fi aceea de a-ti crea un blog personal.

Aceasta ar putea sa fie o idee foarte stralucita, datorita faptului ca in momentul in care ai un blog personal, poti sa scrii o multime de articole de calitate, care pot sa fie citite de catre foarte multa lume.

De exemplu, daca esti specializat intr-un domeniu, atunci iti poti crea un blog personal in cadrul caruia sa postezi o multime de articole interesante despre toate lucrurile care au legatura cu domeniul respectiv.

Sa zicem ca esti o persoana pasionata de telefoanele mobile, si chiar lucrezi in acest domeniu, poate te ocupi de reparatia telefoanelor, atunci cu siguranta poti sa ai un blog personal in care sa scrii despre problemele telefoanelor care ajung pe mana ta pentru a fi reparate.

Ei bine, indiferent de domeniul blogului, este foarte important ca acesta sa fie cat mai eficient promovat, pentru ca doar in acest fel, vei putea sa atragi un numar cat mai mare de vizitatori.

Pentru ca totul sa fie in regula inca de la inceput, ai putea posta mai multe articole seo de la Dan Bradu, pentru ca acestea vor fi articole de cea mai buna calitate.

Mai apoi, dupa ce vei observa modul in care sunt redactate si structurate aceste articole, ai putea sa incepi sa iti creezi propriile tale articole, pe care sa le postezi.

Ei bine, pana atunci insa, trebuie sa stii faptul ca optimizarea seo poate reprezenta cea mai eficienta modalitate prin care sa fie promovat blogul tau.

Chiar daca nu ai foarte multe cunostinte in domeniu, daca ai putina indemanare si ai instrumentele necesare la dispozitie, cu siguranta optimizarea seo nu va fi o misiune imposibila pentru tine. Daca folosesti WordPress, atunci vei avea nevoie de un plugin seo iar problemele vor disparea.

Deasemenea, pentru ca blogul tau sa aiba un si mai mare succes, ar trebui sa fii o persoana activa si pe retelele de socializare, si sa distribui mai multe articole, pe care prietenii tai sa le poata citi.

Acestia la randul lor, in cazul in care vor fi impresionati de informatiile pe care le gasesc in articol, vor putea la randul lor sa distribuie mai departe articolul, iar alte persoane din lista lor de prieteni sa iti citeasca articolul, si tot asa, pana cand blogul tau va avea un trafic mare.

Tot ce conteaza insa referitor la articolele pe care le vei posta pe blog, este faptul ca acestea trebuie neaparat sa fie originale, pentru ca in caz contrar, vei fi depistat foarte rapid.

Mai conteaza iarasi foarte mult modul in care te exprimi in articole, insa si gramatica are un rol foarte important, pentru ca articolele nu trebuie sa contina nici greseli de ortografie, dar nici greseli gramaticale.

Asadar, daca vei tine cont de toate aceste aspecte, vei avea cele mai bune articole pe blog, iar aceasta cu siguranta va avea traficul dorit.