Soarecii reprezinta categoria de daunatori cu care majoritatea oamenilor se confrunta la un moment dat. Numarul lor este intr-o continua crestere, se inmultesc foarte rapid, isi construiesc cu usurinta cuiburi si totodata se adapteaza foarte usor conditiilor de toate felurile.

Gasesc foarte usor noi surse de hrana si produc o multime de pagube, asa ca masurile anti soareci sunt mai mult decat obligatorii.

Soarecii mai sunt nedoriti si din cauza faptului ca pot provoca o multime de stricaciuni. Face parte din instinctul lor natural sa roada tot ce le sta in cale, asa ca de la firele electrice pana la obiectele de mobilier, aproape orice lucru din casa poate fi ros si stricat de catre soareci.

Problema si mai grava este reprezentata de faptul ca soarecii pot fi purtatorii unui numar mare de boli periculoase, iar prin contaminarea alimentelor la care soarecii au acces, oamenii pot fi imbolnaviti foarte usor.

Asadar, masurile anti soareci sunt mai mult decat obligatorii. Indiferent care este metoda la care apelezi, este important sa iei masurile necesare pentru a scapa cat mai rapid de soareci.

Din fericire, exista o multime de metode si trucuri pe care le putem folosi pentru a alunga soarecii. Exista posibilitatea de a folosi o capcana mecanica, un aparat anti soareci, capcane cu lipici, otravuri sau chiar metode BIO.

Aceste metode au atat avantaje cat si dezavantaje. De exemplu, multe persoane incearca sa evite folosirea otravii pentru a scapa de soareci, iar asta deoarece reprezinta un mod delicat si chiar periculos prin care poti incerca sa ucizi soarecii.

Otrava nu este recomandata atunci cand ai animale de companie in casa sau copii, iar asta deoarece acestia ar putea gasi otrava iar consecintele ar putea fi cu adevarat grave. Exista insa si metode alternative mult mai sigure, mai eficiente dar si mai usor de folosit. Iar utilizarea unui aparat cu ultrasunete reprezinta un foarte bun exemplu in acest sens.

Ultrasunetele – un mod sigur de a scapa de soareci

Oferta magazinelor cu produse anti daunatori este foarte bogata. Pe Fara-Daunatori.ro poti gasi o multime de produse cu ajutorul carora poti scapa de daunatori in mod definitiv. Una dintre cele mai apreciate metode prin care poti tine rozatoarele departe de locuinta ta implica utilizarea unui dispozitiv cu ultrasunete.

Aparatele cu ultrasunete iau usor-usor locul capcanelor clasice si a metodelor traditionale prin care poti scapa de soareci. Iar asta deoarece prezinta cateva avantaje pe care nu le intalnim la alte metode de combatere a soarecilor:

  • Sunt foarte usor de folosit;
  • Au o eficienta ridicata;
  • Nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere;
  • Sunt ecologice si inspira siguranta;
  • Oamenii si animalele de companie nu pot fi afectate de ultrasunete;
  • Au un cost accesibil.

Iar lista ar putea continua la nesafarsit. Important de retinut este faptul ca aparatele cu ultrasunete antisoareci au un mod inovativ de functionare. Acestea emit ultrasunete cu ajutorul carora soarecii vor fi indepartati in mod permanent din teritoriul protejat de ultrasunete. Efectul nu este numai de combatere ci si de prevenire a prezentei daunatorilor.

Cert este faptul ca aceste dispozitive au nevoie de 2-3 saptamani pana cand soarecii vor fi alungati complet. Asteptarea merita insa din toate punctele de vedere, deoarece rezultatele vor aduce foarte multa satisfactie.

Leave a Reply