Venirea verii este mereu primita cu bratele deschise de catre toata lumea. Temperaturile devin mai placute, ziua este mai lunga si totodata serile petrecuta pe terasa casei se transforma intr-o traditie respectata zilnic.

Aceste seri frumoase pot fi stricate cu usurinta insa de prezenta tantarilor, cei care apar odata cu cresterea temperaturilor.

Piscaturile tantarilor nu numai ca sunt foarte suparatoare, ci totodata se pot dovedi a fi chiar si foarte periculoase. Tantarii pot fi purtatorii unor boli grave, iar de aceea trebuie luate toate masurile necesare pentru a scapa de tantari.

Impreuna cu echipa de la Pestrepeller am decis sa facem un ghid despre cum iti poti proteja terasa de tantari, astfel incat sa te poti bucura de momente frumoase cu familia pana noaptea tarziu fara ca tantarii sa iti strice seara.

Tine tantarii departe de casa ta fara prea multe batai de cap!

Exista cu siguranta o multime de metode pentru combaterea tantarilor. Exista creme anti tantari, exista trucuri cu diferite produse pe care le poti gasi in bucatarie si multe alte moduri de combatere a tantarilor. Unele pot fi mai eficiente, iar altele mai putin.

Atunci cand doresti sa protejezi un spatiu deschis, situatia devine putin mai delicata. Iar asta deoarece eficienta metodei folosite trebuie sa fie cat mai mare astfel incat toti tantarii sa fie tinuti la distanta.

Din fericire, exista si metode care au o eficienta ridicata chiar si la scara larga. PestRepeller pune la dispozitia clientilor care au probleme cu tantarii o multime de dispozitive special concepute pentru combaterea daunatorilor.

Atunci cand vine vorba despre tantari, dar si despre alte insecte zburatoare in general, aparatele anti tantari si muste cu lampa UV se dovedesc a fi foarte eficiente.

Exista si multe insecticide insa acestea nu pot fi aplicate chiar oriunde, iar la un moment dat tratamentul trebuie reaplicat. In schimb, un aparat cu lampa UV poate fi folosit aproape oriunde, oricand, iar eficienta este pe termen nelimitat.

Nu este nevoie decat de o priza obisnuita, acolo unde va fi alimentat acest dispozitiv. Lampa UV va atrage tantarii, iar odata ce o vor atinge, acestia vor fi ucisi. P

entru un plus de eficienta se pot folosi si anumite substante cu ajutorul carora tantarii sa fie atrasi. Apa amestecata cu zahar se poate dovedi a fi de mare ajutor in acest sens.

Un singur aparat poate proteja o arie de pana la 250 de metri patrati

Exista dispozitive mai mari sau mai mici, iar acestea ar trebui achizitionate in mod special in functie de locul in care vor fi utilizate. Daca ai nevoie de un aparat care sa-ti protejeze o singura incapere, atunci nu trebuie sa fie foarte mare.

In schimb, daca iti propui sa protejezi o terasa spatioasa, atunci cu siguranta ar trebui sa optezi pentru un aparat cu arie de protectie mai generoasa. In oferta PestRepeller exista modele care garanteaza combaterea tantarilor de pe o suprafata de pana la 250 de metri patrati. Eficienta este deci maxima, la fel si protectia impotriva tantarilor sau a altor insecte zburatoare.

Instalarea acestor aparate nu necesita cunostinte avansate, ci trebuie doar conectate la reteaua electrica iar uneori poate fi nevoie de montarea pe un perete, cu ajutorul unor holsuruburi. Manualul tehnic contine, de regula, sfaturi pentru un montaj corect.

Asadar, daca ai nevoie sa iti protejezi terasa de tantari, cu siguranta ar trebui sa incerci un astfel de aparat din oferta PestRepeller.

Leave a Reply