Astazi avand putin timp liber, intr-o pauza de lucru, am zis sa intru sa ma uit asa putin peste siteurile de presa baimarene, sa fiu si eu la curent cu una alta sa vad ce se mai intampla. Nu intelegeti gresit, nu prea le citesc.

Prima stire ce m-a amuzat foarte mult am gasit-o pe CityNews, unde editorul ne informeaza ca “trei barbate” sustrageau fraudulos benzina din rezervoarele baimarenilor . Rusine sa le fie ! In loc sa faca un ban cinstit s-au pus la furat benzina . Dovada mai jos(poza) . Cat despre acesta greseala, nu-i acuz, ca greseli de ortografie se fac destule si recunosc chiar si eu mai gresesc (tastatura proasta, caldura mare, durere de cap si multe alte motive) .

Dar ce sa vezi? Intru pe eMM ( ceva mai tarziu ) si dau de aceasi stire. De curios m-am uitat sa vad daca si ei au greseli, ca asa mi s-a pus mie pata . N-au greseli dar am observat ca stirea este “aprope copiata” si cand spun aprope copiata o spun pentru ca ei au preluat-o de pe CityNews si doar au schimbat ordinea cuvintelor .

Daca n-ai fost la fata locului, daca nu-i stirea ta ci doar o preei si o prezinti intr-un alt mod, era frumos totusi sa puna si sursa sau de unde au preluat-o.

Leave a Reply