Foarte multe persoane se confrunta cu diferite probleme ale vederii, iar din acest motiv sunt nevoite sa poarte ochelari de vedere, pentru a-si corecta vederea.

Atunci cand vine vorba despre alegerea ochelarilor, lentilele sunt foarte importante pentru ca practic ele sunt miezul, insa si ramele au o foarte mare importanta.

Tocmai de aceea, atunci cand trebuie sa alegeti rame Fossil, trebuie sa tineti cont de cateva detalii importante, iar in continuare vom dezbate acesta spect.

Nu trebuie sa fiti experti in moda pentru a gasi cadre pentru ochelari care arata grozav pentru dvs. Utilizati urmatoarele patru sfaturi pentru a gasi cadrele care functioneaza cel mai bine pentru stilul dvs.

Este o fata rotunda, ovala, patrata, diamantata sau in forma de inima? Forma fetei va va ajuta sa determinati ce cadre va imbunatatesc aspectul.

Fata rotunda: ramele de ochi care sunt patrate sau dreptunghiulare tind sa fie mai late decat o fata rotunda. Aceasta calitate va poate imbunatati chipul, facandu-l sa para mai subtire si mai lung, adaugand un echilibru caracteristicilor dvs. rotunde.

Rame de evitat: Ramele care au cadrele rotunde si cadre, pentru acestea mici vor accentua rotunjimea, facand ca fata dvs. rotunda sa arate chiar mai rotunjita.

Oval Face: Cadrele care se potrivesc unei fete ovale au un pod puternic, sunt mai largi decat cea mai larga parte a fetei si au o forma geometrica.

Rame de evitat: ochelarii care sunt supraimpusi si acopera mai mult de jumatate din fata ta vor arunca balansul natural si simetria fetei ovale.

Patrat: Ochelarii de vedere care inmoaie unghiul si stau la inaltime pe podul nasului arata cel mai bine pe fetele patrate. Ochelarii rotunzi vor echilibra fata si vor adauga un aspect mai subtire unghiurilor unei fete patrate.

Rame de evitat: Ramele de ochelari unghiulare si cablate vor ascuti si vor atrage atentia asupra caracteristicilor dvs. unghiulare, facand ca o fata patrata sa apara voluminoasa.

Fata de diamant: jucati pana la o frunte ingusta si barbie cu rame de ochelari ce se curata sau sunt mai largi decat pometii, cum ar fi paharele pentru ochi de pisica si ramele ovale. Aceste cadre vor accentua pometii si trasaturile delicate.

Ramele pe care trebuie sa le evitati: Ramele inguste va vor accentua latimea obrajilor, atragand atentia asupra caracteristicilor dvs. inguste, mai degraba decat largind-le.

Fata in forma de inima: Cadrele care echilibreaza latimea fruntii cu o strangere a barbiei sunt ideale. Ochelarii de vedere cu temple mici si linii de fund grele vor adauga latimea in partea mai ingusta a fetei. Ochelarii patrati cu marginile curbate vor ajuta la atragerea atentiei de la o frunte larga si inalta.

Rame de evitat: Evitati orice stil sau culoare a cadrelor care atrage atentia asupra fruntii. Acestea includ cadre cu temple decorative sau varfuri incadrate.

Cheia pentru gasirea cadrelor potrivite este sa ne amintim ca opusele atrag. Selectati ochelarii care se deosebesc de contururile faciale si aduceti simetrie si echilibru la caracteristicile dvs. proeminente.

Leave a Reply