Probabil ca multe dintre voi v-ati facut o opinie preconceputa despre videochat si despre fetele care lucreaza in aceasta industrie.

Pe de alta parte, poate ca ati auzit in anturajul vostru despre persoane care practica aceasta meserie, iar dupa modul in care se imbraca si se comporta in societate nu ai spune ca este o persoana chiar atat de greu incercata.

O masina buna, haine de firma si un salariu peste medie reprezinta deja suficiente argumente pentru a te intreba ce trebuie sa faci pentru a lucra in acest domeniu. Iar odata ce ai incercat acest lucru, cu siguranta ca nu vei regreta.

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa il iei in calcul este totusi alegerea unui studiou de incredere. Aceasta in conditiile in care mai sunt si companii care una promit si alta le ofera operatoarelor.

Daca ai ales insa un studiou precum BeYou Studio, atunci poti fi sigur ca oferta prezentata este si cea reala. Primul lucru care te va surprinde va fi legat de conditiile de lucru oferite.

Apartamente sau vile in zona centrala a Capitalei, cu dotari si mobilier de lux, vor face ca totul sa fie mai usor pentru tine. Caci, a lucra intr-un mediu confortabil este agreat de oricine, unii fiind dispusi chiar la compromisuri financiare in schimbul unui mediu de lucru prietenos si comod.

Dincolo de conditiile de lucru, trebuie sa iei in calcul si avantajele pe care le poti avea odata intrata in industria de videochat. Iti doresti un trup tonifiat si sa fii in forma in fiecare zi?

Companii precum BeYou Studio le ofera angajatelor si colaboratoarelor facilitati la angajare, constand in voucere cadou, in sedinte la saloanele de masaj si de infrumusetare din oras.

De asemenea, poti beneficia de antrenamente la pret redus la salile de fitness, in vreme ce alte companii pot merge chiar mi departe, prin oferirea de bani pentru haine sau produse cosmetice.

Este ca o prima de instalare, prin care operatoarele beneficiaza de un bonus in avans, cu care sa-si cumpere toate cele de trebuinta pentru un look de invidiat. Caci, am uitat sa spunem ca in industria de videochat un rol foarte important este si aspectul fizic.

Nu se cer neaparat calitati de model, sar un corp ingrijit si care sa emane incredere va avea intotdeauna succes garantat atunci cand mergi la un interviu pentru un post de operatoare videochat.

Leave a Reply