Cu totii stim ca telefoanele de la compania Apple sunt unele foarte bune, in ciuda pretului mare pe care il au. Da, sunt telefoane scumpe, dar si tehnologia cu care sunt ele dotate este un avansata, functiile care sunt incorporate sunt din ce in ce mai noi, iar faptul ca Apple are o concurenta destul de stransa cu Samsung si Huawei, determina compania sa conceapa diferite modele de telefoane cu diferite functii si performante noi. In randurile ce vor urma am sa precizez care sunt cele mai indragite telefoane de la Apple de pana acum. Faptul ca un telefon a fost cel mai cumparat sau printre cele mai cumparate, te poate ajuta in legatura cu decizia pe care o vei lua. 

Compania Apple este foarte renumita atat pentru telefoanele sale, dar si pentru tabletele si laptopurile sale, iar aceste dispozitive se pot considera ca fiind cele mai bune sau daca nu, printre cele mai bune dispozitive de pe piata.

Apple a avut parte de un succes nemaipomenit odata cu lansarea telefonului Iphone 6S Plus, (compania nu s-a bucurat de un succes atat de mare cu modelul anterior, Iphone 5) care este unul dintre cele mai indragite telefoane ale companiei. Aspectele care l-au facut sa fie unul dintre cele mai indragite telefoane este designul elegant, functiile performante pe care le-a avut la vremea respectiva (pentru ca a fost lansat in urma cu 4 ani). Daca ti-ai cumparat recent Iphone 6S Plus indicat este sa iti cumperi si o husa si o folie pentru a avea o protectie maxima.

Iphone 7 Plus este de asemenea un telefon foarte indragit care s-a bucurat si acesta de un mare succes, avand functii mai noi specificatii mai bune ale camerei, atat memoria RAM, cat si spatiul de stocare sunt mai mari, designul este elegant si mai subtire. Si la acest model este valabil, ca si la Iphone 6S Plus, cumpararea unei folii si a unei huse, in caz contrar se poate ajunge la schimbare geam la Iphone 7 Plus, care te va costa o suma destul de mare de bani. 

Iphone X este un model mai nou, mai performant, mai bun, cu specificatii si functii mai noi si este si el unul dintre cele mai indragite modele de Iphone-uri. Acesta nu mai are butonul Home, fapt ce indica o tehnologie mai avansata. Camera este mai mare, are functii mai noi, iar memoria RAM si spatiul de stocare sunt si ele mai mari. Pentru protectia lui cumpara-ti o husa si o folie. 

Asadar, daca pentru tine este important sa stii care sunt cele mai indragite telefoane pentru a te decide ce model de telefon sa iti cumperi, lista de mai sus iti poate fi de folos. 

 

Leave a Reply