In momentul in care discutam despre un controller pompa ACM, discutam despre un controler folosit pentru a controla apa de recirculare a agentului termic (AT), care se regaseste in sistemele de incalzire centrala cu cazane pe combustibil solid.

Un asemenea controller pompa ACM poate fi utilizat si pentru a controla pompa de apa care alimentraza boilerul de apa calda menajera (ACM).

In momentul in care aveti nevoie de un asemenea controller, va puteti indrepta atentia cu incredere spre modelul PC11 – Controller pentru pompa de recirculare, pe care il puteti gasi la Salus.

Sistemul de control pe care il puteti achizitiona de la Salus pentru doua pompe se foloseste in cadrul instalatiilor termice care functioneaza cu ajutorul cazanelor pe combustibil solid.

Un controller este ideal dat fiind faptul ca ofera solutia completa, acesta fiind special conceput atat pentru a regla temperatura ambientala, cat si pentru prepararea apei calde menajere.

Sistemele de incalzire care se bazeaza pe cazane pe combustibil solid (pe lemne mai exact) au nevoie de reglaj termic adecvat, insa aceasta nu este o problema dat fiind faptul ca Salus ofera un dispozitiv performant, cu ajutorul caruia se pot obtine mai multe beneficii, iar cateva dintre acestea le veti descoperii in cele ce urmeaza:

Confort termic pe care il dorim. Datorita utilizarii controller-ului putem ajusta temperatura din locuinta in functie de preferintele noastre. Controllerul actioneaza pompa de recirculare a agentului termic cu scopul de a obtine nevelul termic indicat. In acest fel se va obtine nivelul de caldura dorit, si totodata se vor evita situatiile in care acesta este prea ridicat sau prea scazut.

Consum foarte bun in ceea ce priveste materia prima. Controlul sistemului termic are un rol important deasemenea si in ceea ce priveste cresterea eficientei energetice si utilizarea doar a cantitatii necesare de combustibil.

In acest fel se poate face o economie substantiala in ceea ce priveste cantitatea de combustibil, iar in acest fel se va reduce simultan si gradul de poluare atmosferic.

In cele ce urmeaza vom prezenta pe scurt caracteristicile unui asemenea produs expceptional:

Acesta dispune de comanda a pompei de recirculare a sistemului centralizat de incalzire. O alta functie interesanta a sa este functia anti-stop. Deasemenea, dispozitivul dispune si de o foarte buna protectie impotriva inghetului, si nu in ultimul rand, si de o alarma de supraincalzire.

In continuare veti putea sa descoperiti si cateva date tehnice foarte importante in ceea ce priveste acest model PC 11 Controller pentru pompa de recirculare.

Discutam aici despre un controller care are nevoie de o alimentare la 230 V, si care are un consum de energie redus, de doar 2W.  In ceea ce priveste amperajul maxi, amintim cei 6 A.

Intervalul de temperatura ambientala este cuprins intre – 10 grade Celsius si + de grade Celsius, in timp ce intervalul de reglare al temperaturii este cuprins intre 0 grade Celsius si 99 de grade Celsius. Lungimea senzorului sau este de 1.2 metri.

Un astfel de controler va ofera posibilitatea de setare a temperaturii de pornire sau oprirea pompei si va poate ajuta sa obtineti o economie de pana la 60%.

Leave a Reply