Dacă ar fi să aleg un adjectiv care nu poate fi aşezat lângă substantivul “român”, atunci prima mea opţiune ar fi “flexibil”.

Astăzi mi-am întărit convingerea graţie Banc Post, cărora le mulţumesc această cale 🙂

Eu nu am nicio relaţie comercială cu banca mai sus amintită, dar sunt posesorul (mă rog, mi-au băgat pe gât produsul) unui card ERS, ale cărui rate pot fi plătite numai prin această instituţie.

În ultimele zile nu am avut cum să ajung până la ora 17 la o agenţie ca să-mi pun “fabuloasa” sumă de 100 lei, din care cam 60 lei sunt dobânzi şi alte acareturi.

Astăzi am fost cel mai aproape deora limită, la care băieţii din bancă stingeau lumina … 16:59 🙂 Nu aveam treabă cu niciun funcţionar de acolo. Trebuiau doar să mă lase să intru în incintă şi să depun banii la un automat special creat, tocmai pentru a nu se îngrămădi lumea la ghişee.

Ei bine, nu au vrut să mă lase să intru nici pentru asta. Cât dura frate? 1 minut? Cât de rigid în gândire să fii? Dacă aş vi avut treabă la vreun ghişeu mai înţelegeam … dar aşa?

Băgam cardul, selectam 2 opţiuni, introduceam bacnota de 100 lei şi gata …

Mai am sold vreo 2.000 lei. Sincer, nu vroiam să mă complic cu ei pentru că şi aşa nu am mai folosit prostia aia de plastic de peste 2 ani de zile, dar cred că îmi fac timp luna asta şi trec pe la ei să le dau toţi banii şi cardul că m-au secat rău de tot …

Cu cardul ăsta hai că rezolv eu … dar ce fac cu chestiile mai importante, cum ar fi sistemul social, educaţia oamenilor, bunul simţ? Schimb ţara?

Leave a Reply