Femeile pun mare pret pe imaginea lor, asa ca este lesne de inteles motivul pentru care ele se machiaza atat de des. Exista femei care se machiaza cand merg la servici, cand ies cu prietenele la o barfa, cand merg la cumparaturi, plus in diferite alte situatii.

Practic, femeile ies destul de rar din casa fara a se machia, insa din pacate pentru ele, de multe ori comit greseli atunci cand se machiaza, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

In primul rand, exista femei care isi aleg produsele de make up de la cele mai ieftine magazine din oras, iar acestea sunt de o calitate indoielnica. Pentru cele mai reusite machiaje, doamnele si domnisoarele ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre Make Hot, de unde isi pot alege produsele ideale.

Alte femei nu au un machiaj perfect datorita faptului ca isi aleg nuanta gresita a fondului de ten, iar astfel se observa o diferenta semnificativa intre nuanta de pe fata si gat. De mentionat este faptul ca fondul de ten trebuie sa se afle in perfecta armonie cu restul pielii.

Unele femei atunci cand se machiaza isi aleg un contur de buze prea inchis la nuanta.

Utilizarea acestui produs este recomandata pentru conturarea buzelor, pentru marirea sau micsorarea acestora, insa un contur de buze prea inchis la culoare trebuie evitat pentru ca pur si simplu strica machiajul.

Exista situatii in care femeile folosesc mascara in exces, iar acesta este motivul pentru care machiajul lor este unul total nereusit.

Mascara este importanta dat fiind faptul ca defineste genele si le face sa para mai bogate, iar astfel atentia va fi indreptata spre ochi. Utilizarea unei cantitati mari de mascara insa poate sa aiba efectul invers decat cel dorit.

De-asemenea, de precizat este si faptul ca in cazul in care rimelul este vechi si nu se aplica in mod uniform, atunci trebuie schimbat cat mai repede, pentru ca va strica machiajul.

Finisarea incorecta a machiajului reprezinta o alta greseala majora a femeilor, care pur si simplu le strica machiajul, care nu trebuie sa arate ca o masca, si nu trebuie sa existe linii de marcatie care sa fie evidente.

Pensatul excesiv reprezinta o alta chestiune delicata. Intr-adevar se schimba mereu moda in ceea ce priveste sprancenele, insa pensatul excesiv strica machiajul in mod evident.

O alta greseala a femeilor atunci cand se machiaza este legata de acoperirea incorecta a cearcanelor. De precizat este faptul ca nu se recomanda un anticearcan de nuanta deschisa, ci unul cu un ton sau doua tonuri mai deschis decat nuanta tenului.

Hidratarea extrema sau lipsa hidratarii reprezinta alte doua greseli comise de catre femei, motiv pentru care acestea nu vor avea un machiaj perfect.

Exista femei care folosesc prea mult blush, iar din acest motiv machiajul lor nu arata perfect; asa ca este indicat ca aceste doamne si domnisoare sa invete cum se aplica blush-ul corect pentru ca pe viitor sa nu mai greseasca.

Asadar, acestea sunt cateva greseli comise de catre femei atunci cand se machiaza, iar datorita acestora, machiajul lor lasa de dorit.

Leave a Reply