Dintre toate piesele de vestimentatie pe care o femeie le are in dulap, fusta este una dintre cele mai indragite, dat fiind faptul ca poate fi purtata la diferite ocazii.

Fusta poate fi simpla, dulce, sofisticata, subtila, serioasa, sexy sau oprita. Trebuie sa-ti urmaresti copilul? Exista o fusta pentru asta. Ai o gala importanta la care trebuie sa participi?

Exista o fusta pentru asta. Aceasta piesa versatila ofera atat de multe optiuni la moda, asa ca in urmatoarele randuri vom vedea ce tipuri de fuste dama pot alege sa poarte femeile.

Fusta creion

Fusta creion este una dintre cele mai indragite de catre femei.  Forma sa clasica, odihnindu-se la talie si inclinand-o de-a lungul piciorului pentru a lovi chiar deasupra genunchiului, inseamna ca va rezista testului timpului.

Cunoscuta pentru liniile sale curate, aceasta este un must-have pentru orice femeie de afaceri. O asemenea fusta se poate purta in culori stralucitoare si alaturi de o pereche de pantofi nude.

Fusta Denim

Fusta denim a avut o revenire puternica in ultimele doua sezoane. Este similara cu forma creionului, dar mai putin adaptata si mai putin obisnuita. Denimul este neutru si poate fi asociat cu orice! Pentru un aspect curat, mai lustruit mergeti cu un denim intunecat.

Daca doriti o atmosfera mai relaxata, alegeti un denim mai deschis. Aceasta fusta poate fi purtata fara probleme in cadrul unei tinute casual de exemplu, si poate fi purtata alaturi de un pop de culoasre si o pereche de sandale de culoare rosu-aprins.

Fusta A-Line

Fusta A-line este la fel de magulitoare, deoarece atinge cea mai mica parte a taliei si apoi clopoteste in partea de jos si atinge chiar sub genunchi. Nu imbratiseaza soldurile sau coapsele si prezinta cu adevarat talia.

Fusta Fit-and-Flare

Fusta potrivita si flare este visul fiecarei fete si este ideala pentru fetele carora vara le place sa se rasuceasca atunci cand poarta fusta. Este feminina, distractiva si similara celei in forma de linie A, doar ca aceasta este mai voluminoasa.

O asemenea fusta este ideala pentru femeile care tocmai ce au dat nastere unui copil de exemplu, sau poate fi purtata chiar si de catre femeile insarcinate. Daca doriti sa purtati o asemenea piesa vestimentara, puteti sa ridicati aspectul cu un calcai nud, care va alungi intotdeauna piciorul.

Fusta Midi

Aceasta fusta, de asemenea, rasfrange in partea de jos, un detaliu retro distractiv. Pastrati-o eleganta prin impaturirea intr-o bluza-y, dar adaptata de sus intr-un material matasos. O pereche de tocuri este necesara pentru a completa tinuta.

Mentionam insa faptul ca pentru o femeie mica de statura aceasta fusta cu siguranta nu reprezinta cea mai buna solutie, decat daca aceste femei mici de statura gasesc asemenea fuste in dimensiuni minore pentru o potrivire magulitoare.

Fusta de tul

Fusta de tul poate fi purtata cu o bluza sau cu pulover de casmir, sau o puteti amesteca pentru un aspect juxtapus cu o tee rosie, ca si cum as purta aici. Este vorba doar de distractie si de aspect feminin.

Fusta Maxi

Fusta maxi este visul fiecarei mame, sau chiar visul fiecarei femei. Este confortabila, iar femeile care poarta o asemenea piesa vestimentara se pot deplasa foarte usor. Pentru o tinuta perfecta, un colier lung si o o palarie floppy sunt accesorii de nelipsit.

Fusta mingii

In cele din urma, fusta mingii este mare si indrazneata si merge pentru aur. Aceasta nu este fusta ta de zi cu zi, ci o piesa speciala pentru ocazii speciale.

Este voluminoasa si mare si poate fi purtata cu succes la un eveniment important sau la o gala. Ai putea purta asta la petrecerea de ziua ta sau pe o scena undeva, pentru ca este cu adevarat o piesa vestimentara fabuloasa.

Leave a Reply