Mierea de Manuka este o miere de tip raw (cruda), nepasteurizata si care nu contine organisme modificate genetic.

Aceasta miere este provenita din florile speciilor de arbori Leptospermum (cei care cresc in Noua Zeelanda si Australia). Acest tip de miere provine mai exact din nectarul florilor pe care albinele il aduna.

Acest tip de Miere De Manuka KFactor 12 RAW 250 g are in compozitia sa cel putin 65% granule de polen Manuka, si are o multime de beneficii asupra organismului uman, dupa cum se poate vedea in urmatoarele randuri.

  1. Imbunatatirea simptomelor digestive

Sindromul intestinului iritabil (IBS) este o tulburare digestiva obisnuita. Simptomele asociate acestui sindrom includ constipatia, diareea, durerile abdominale si miscarile neregulate ale intestinului.

Conform mai multor studii efectuate odata cu trecerea timpului, s-a ajuns la concluzia ca mierea de manuka KFactor 12 RAW poate scadea inflamatia la indivizii cu IBS. Ea poate fi, de asemenea, eficienta la atacarea Clostridium difficile care este un tip de infectie bacteriana care provoaca diaree severa si inflamatie a intestinului.

  1. Poate trata simptomele fibrozei chistice

Fibroza chistica este o tulburare mostenita care afecteaza plamanii si poate afecta si sistemul digestiv si alte organe.

Aceasta afecteaza celulele care produc mucus, determinand mucusul sa fie anormal de gros si lipicios. Acest mucus gros infunda caile respiratorii si conductele, ceea ce face dificila respiratia.

Din pacate, infectiile la nivelul cailor respiratorii superioare sunt destul de frecvente la persoanele cu fibroza chistica. In urma mai multor studii efectuate de-a lungul anilor insa, s-a constat ca mierea de manuka KFactor 12 RAW are puterea de a lupta impotriva bacteriilor care provoaca infectii respiratorii superioare.

Pseudomonas aeruginosa si Burkholderia spp. sunt doua bacterii comune care pot provoca infectii severe ale cailor respiratorii superioare, in special in cazul populatiilor vulnerabile, insa consumul de mierea de manuka KFactor 12 RAW poate fi devastator pentru aceste bacterii.

  1. Tratarea acneei

Acneea este de obicei cauzata de modificari hormonale, dar poate fi, de asemenea, o reactie la dieta proasta, la stres sau la cresterea bacteriilor in pori infundati.

Se spune ca mierea de manuka KFactor 12 RAW ar putea ajuta la pastrarea pielii dumneavoastra fara bacterii, care ar putea accelera procesul de vindecare acnee.

De asemenea, avand in vedere proprietatile sale antiinflamatorii, se spune ca mierea de manuka KFactor 12 RAW descreste inflamatia asociata acneei.

Asadar, acestea sunt trei dintre cele mai importante beneficii pe care le are mierea de manuka KFactor 12 RAW, care este Glyphosate Residue Free.

Aceasta certificare Glyphosate Residue Free a mierii de manuka KFactor 12 RAW de la WEDDERSPOON, ne arata faptul ca mierea este pura si ca nu are in compozitia sa reziduri sau pesticide, la fel ca alte tipuri de miere care au in compozitia lor cel mai des utilizat ierbicir din lume, si anume glifosfatul.

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltata din regiunile nordice si sudice ale Noii Zeelande si produsa printr-un procedeu raw, acesta fiind un procedeu ce asigura textura catifelata a mierii.

In plus, cel mai important avantaj al procedeului raw este pastrarea intacta a proprietatilor unice ale mierii.

Leave a Reply