Mauritius reprezinta o destinatie de vacanta din ce in ce mai atractiva pentru romani. Multi proaspat casatoriti aleg sa isi petreaca luna de miere in Mauritius.

Alti oameni merg in vacante prin intermediul Travel Matters in Mauritius pentru ca isi doresc sa aiba parte de clipe de relaxare pe minunatele plaje de acolo.

Ei bine, nu doar plajele sunt foarte atractive, ci tot ceea ce se gaseste in Mauritius, asa ca in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva locuri pe care nu trebuie sa le ratati daca veti vizita vreodata acest loc.

Parcul National Black River Gorges, Louis Port

Parcul este situat in partea de vest a Mauritius si este de aproximativ 38 km distanta de Louis Port, iar aici obtineti sansa de a experimenta cel mai mare parc national din Mauritius. Va permite sa experimentati adevarata frumusete a naturii si sa vedeti un loc de vis.

Acesta poate fi un loc spectaculos pentru toti pasionatii de pasari. Parcul este renumit pentru ca are numeroase cascade si locuri de drumetie.

Puteti gasi de asemenea in acest parc peste 300 de specii de plante cu flori si multe specii endemice de pasari. Daca sunteti norocosi, puteti vedea si Mauritius Kestrel, ecou parakeet si porumbelul roz.

Gradina Botanica Nationala Mauritius

Faceti o plimbare prin gradina botanica plina de verdeata. Gradina botanica este raspandita pe un peisaj inverzit, care are aproximativ 650 de soiuri de plante. Gradina botanica a fost deschisa anterior de guvernatorul francez si a fost considerata gradina privata.

In cazul in care veti ajunge aici, veti avea ocazia sa vedeti o varietate nesfarsita de Baobab-uri, Palmeir Bouteille si Crini de apa Giant. Exista si multe plante medicinale care fac gradina botanica un loc de vizitat.

Trou Aux Cerfs

Aici puteti sa vedeti cea mai uimitoare priveliste a peisajului Curepipe si chiar a locurilor inconjuratoare. Daca ajungeti aici, avetiĀ  sansa de a asista la vulcanul latente.

Trou Aux Cerfs este un cuvant german care inseamna (Hole of the cerb.) Ultima eruptie a avut loc in jurul anului 1200 si se pot gasi multi stejari in si in jurul locului.

Fortareata Cetatii de la coltul Petite Montague

Cetatea Fort este de asemenea cunoscuta sub numele de Fort Adelaide, care a fost numit dupa sotia lui William II. Portul a fost numit cand britanicii au tinut teren in captivitate in Port Louis. Veti avea de asemenea, o sansa de a avea privelisti uimitoare si pline de suflare ale intregului oras din Port Louis.

Fortul Cetatii a fost construit in stil maur. Au fost folosite blocuri dreptunghiulare pentru a construi fortul Citadel. Toate arcurile sunt in forma de horshoe.

Rochester Falls langa Port Louis

Daca sunteti in Mauritius, Rochester Falls este considerat a fi un loc pe care nu trebuie sa il ratati. Aceasta cascada populara se afla la o altitudine de 152 de metri.

Unele dintre lucrurile pe care le veti gasi in acest loc vor fi pietrele dreptunghiulare. Inotul in apele reci este considerat a fi ideal, dar aici puteti face si o scufundare. Veti gasi, de asemenea, furnizori locali care vand nuca de cocos si ananas.

Port Louis Waterfront

Acesta este unul dintre locurile cele mai interesante pe care nu ati vrea niciodata sa le parasiti. Prin urmare, este considerat a fi un loc de vizitat pentru turistii din Mauritius.

Leave a Reply