.. si nu e vorba despre emo, daca la asta va ganditi.

Uite de asta, eu unul nu eram de acord ca romanasii nostri, aia care cu vreo doua saptamani in urma ziceau si trimiteau mesaje pe internet: “Haideti la Chisinau sa facem revolutie, ca Basarabia e pamant romanesc.” Zic ca nu eram de acord cu ei, deoarece cu rusii nu te joci, desi sunt ortodocsi, astia nu au fost de multe ori la biserica. Un politist din Rusia, s-a certat cu sotia chiar de ziua lui si de nervi a iesit la vanatoare intr-un supermarket. Prada a fost destul de consistenta, 3 morti si vreo 6 raniti…

Dupa macel, autoritatile i-au laut apararea spunand ca in ultima vreme politistii rusi “au viata grea din cauza volumului mare de munca si a responsabilitatii uriase.”

Problema e ca acest eveniment poate fi analizat din doua puncte de vedere, e faza aia cu jumatatea plina si cea goala a paharului, nici nu stiu cu care sa incep. Sa incep cu cea goala, omu’ s-a suparat ca s-a certat cu sotia si-a luat pistolul si a inceput sa impuste lumea, ghinionul lor.

De partea plina a paharului s-a bucurat sotia lui, care se face intr-un fel vinovata pentru cele intamplate, dar a scapat teafara si nevatamata, norocul ei ca Dumnezeu a vrut sa se nasca in Rusia. Ma gandesc ca, daca asta s-ar fi intamplat in Romania, si-ar fi scos Gheorghe bata din dotare si acum femeii ii canta popa.

Leave a Reply