Ești în prag de nuntă sau deții o cofetărie, o patiserie sau o brutărie? Atunci cu siguranță vei avea nevoie de ambalaje în care să împachetezi bunătățurile – fie că ai nevoie de mărturii pentru invitații tăi sau clienți care doresc să se bucure acasă de produsele tale. Aceste ambalaje sunt perfecte și atunci când vrei să oferi cadou cuiva o prăjitură! Vor păstra forma acestora și le vor proteja în timpul transportului.

Aceste cutii din carton pentru prajituri sunt perfecte pentru orice fel de produs de patiserie precum prăjituri, biscuiți, torturi, checuri sau orice altceva. Acestea sunt sensibile și necesită neapărat o cutie atunci când trebuie distribuite în afara localului din care provin. Nu ar fi prea plăcut să primești un tort la pungă, așa-i? Clar nu, iar de aceea trebuie să te asiguri că ai mereu pe stoc astfel de cutii!

Un design dulce, îmbietor

Aceste ambalaje pot fi personalizate conform cerințelor tale. Un ambalaj aspectuos cu logoul sau brandingul firmei îți va face publicitate și vor invita noi clienți să-ți încerce produsele. Atunci când vedem un ambalaj de calitate, ochios, presupunem că și produsele sunt la fel de bune.

În multe industrii, imaginea contează, iar asta nu poate fi mai adevărat când este vorba de alimente. Se spune că mai întâi mâncăm cu ochii, tu ce părere ai? Nu-i așa că ți se face și mai poftă atunci când vezi o prăjitură apetisantă ambalată într-un mod estetic? Comandă acum de pe Snick Ambalaje și asigură-te că prajiturile tale vor fi pregătite pentru transport!

Forme și modele diferite pentru prăjituri cu dichis

Ai aflat că prezentarea contează. Atunci când pășești într-o patiserie cu un estetic elegant, te aștepți ca și prăjiturile să fie puse în evidență prin ambalajele lor sau modul de servire.

Să punem problema astfel: este Valentine’s Day, iar cu toții vrem să oferim ceva dulce cuiva drag, așa că optăm pentru un tort. Îl ochești în vitrină și dorești să îl iei acasă, iar el este împachetat într-o cutie de carton cu un design atrăgător, cu logo-ul localului.

Atunci când îl oferi în dar, ochii persoanei se vor aținti imediat pe ambalaj, ajungând să anticipeze ceva bun. Efectul pe care îl are un ambalaj este subtil, însă rămâne în amintirea noastră, iar brandingul cofetăriei și-a realizat scopul.

Nu mai trebuie clarificată necesitatea acestor cutii, așadar haide să afli ce opțiuni ai atunci când le comanzi!

Ofertele Snick Ambalaje

Vrei să comanzi, dar nu știi ce ai avea nevoie mai exact? Snick Ambalaje îți pune la dispoziție o sacoșă cu mostre pentru a-ți putea da seama de calitatea produselor și forma lor, pentru a te putea decide ce ți se potrivește. De asemenea, ambalajele sunt disponibile în mai multe variante de material reciclabil precum plastic și carton.

Pentru o cantitate mare de ambalaje comandate, vei primi diferite reduceri în funcție de număr. Transportul pentru majoritatea produselor este gratuit, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă acum cutii din carton pentru prăjituri!

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply