CoolSculpting, alternativa non-chirurgicala pentru liposuctie

Vara este chiar dupa colt, si, ca multi alti oameni fac tot posibilul pentru a avea un corp mai frumos, mai tonifiat, numai bun de expus pe plaja. Cu toate acestea, nu pentru toti este la fel de usor sa piarda greutate. Multi barbati si femei petrec deopotriva ore intregi de lucru in sala de gimnastica si urmeaza diete speciale cu religiozitate si mai au mult sa arate cu mandrie rezultatele muncii lor.

Desigur, exista si modalitati pe care chirurgii plasticieni le pot aborda cu succes in lupta cu aceasta problema incapatanata, cum ar fi liposuctia. Si chiar daca liposuctia trateaza in mod eficient depozitele de grasime persistente in multe zone ale corpului, exista unele aspecte ale procedurii care o fac de nedorit pentru unii. De exemplu, liposuctia necesita anestezie locala sau generala, precum si o incizie pentru a efectua procedura.

Tratamentul in liposuctie poate dura de la una la cinci ore, insa dupa operatie, tuburile de drenaj, comprese si antibiotice pot fi necesare pentru a facilita procesul de vindecare. Activitatea obositoare trebuie evitata timp de aproximativ o luna. Liposuctia, de asemenea, poarta cu ea si unele riscuri, precum infectii, intarzieri in vindecare, cheaguri de grasime sau de sange, acumulare de lichid, arsuri si reactii nefavorabile la medicatie sau anestezie.

Leave a Reply